LIKE ONLINE

Κορίτσι γίγαντας: 10 μηνών και ζυγίζει 20 κιλά

Κορίτσι γίγαντας: 10 μηνών και ζυγίζει 20 κιλά

Η Αλίγια Σαλίμ (Aliya Saleem) από το Τζαρκχάντ (Jharkhand) της Ινδίας είναι 10 μηνών και ζυγίζει σχεδόν 20 κιλά. Ζυγίζει δηλαδή όσο ένα κορίτσι έξι ετών!

Η Αλίγια γεννήθηκε 4 κιλά, τίποτα το ακραίο δηλαδή, αλλά από εκεί και μετά το μωρό άρχισε να γίνεται ένας μικρός γίγαντας.

Οι γονείς της ανησυχούν για την υγεία της, καθώς στο παρελθόν έχασαν ένα άλλο παιδί τους σε ηλικία μόλις ενός έτους επειδή κι εκείνο είχε πάρει πολύ περισσότερο βάρος από όσο έπρεπε.

Η 25χρονη μητέρα της, Σαμπάνα Παρβίν (Shabana Parveen) δήλωσε:

«Λίγους μήνες μετά τη γέννησή της, άρχισε να παίρνει βάρος. Από τότε πρέπει να της αγοράζουμε κάθε δύο εβδομάδες καινούρια ρούχα γιατί τα προηγούμενα γίνονται πολύ στενά».

Η υγεία της μικρής είναι σε κίνδυνο όμως οι γονείς της δεν διαθέτουν τα απαραίτητα χρήματα για της παρέχουν την κατάλληλη ιατρική φροντίδα.

Ο 28χρονος πατέρας της Μοχάμεντ Σαλίμ (Mohammad Saleem) δήλωσε στη βρετανική Daily Mail:

«Προσπαθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, αλλά το μόνο που μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά είναι να την πάμε στο τοπικό νοσοκομείο. Οι γιατροί στο χωριό δεν μπορούν να μας πουν με ακρίβεια από τι πάσχει. Πήγαμε την Αλίγια και σε έναν γιατρό στο Ράντσι. Αφότου την κοίταξε, ο γιατρός μάς πρότεινε να την πάμε σε άλλη πόλη, αλλά εμείς δεν μπορούμε να το αντέξουμε οικονομικά αυτό».

Παρ” όλα αυτά, οι γονείς της, κατάφεραν να μεταφέρουν την Αλίγια στο Νοσοκομείο Φόρτις, λίγο έξω από το Δελχί όπου ο παιδίατρο Κρισάν Τσουγκχ (Krishan Chugh) είπε:

«Είναι το πιο βαρύ παιδί σε αυτή την ηλικία που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Αυτό θα μπορούσε να είναι υπόθεση είτε νοσογόνου παχυσαρκίας ή ακόμη και μιας ορμονικής ανισορροπίας. Ωστόσο πρέπει να κάνουμε κάποιες εξετάσεις πριν προβούμε στην ακριβή διάγνωση. Η θεραπεία εξαρτάται από τη διάγνωση που θα κάνουμε».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top