Aφεντικό της Ryanair: Μόνο 5 αεροπορικές θα επιβιώσουν – Αναφορά και στην κυπριακή Cobalt

Aφεντικό της Ryanair: Μόνο 5 αεροπορικές θα επιβιώσουν – Αναφορά και στην κυπριακή Cobalt

Οι 5 αεροπορικές εταιρείες που θα επιβιώσουν σύμφωνα με το αφεντικό της RyanAir, Michael O’Leary.

To αφεντικό της Ryanair, σε μια ασυνήθιστη συνέντευξη που παραχώρησε στην βρετανική, The Mail on Sunday, προέβλεψε πως αντίπαλες του αεροπορικές εταιρείες είτε θα κλείσουν, είτε θα εξαγοραστούν τα επόμενα πέντε χρόνια.  

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Wizz Air, Norwegian Air, Alitalia και Air Portugal θα πέσουν στα χέρια άλλων τα επόμενα πέντε χρόνια, ενώ άλλες αεροπορικές θα μείνουν χωρίς δουλειά, λόγω των υψηλών τιμών των καυσίμων, του Brexit αλλά και σε ενδεχόμενων απεργιών και καθυστερήσεων στα αεροδρόμια.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.