ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο «ΜΠΛΟΚΟ» στον ΑΠΟΕΛ, αυτή τη φορά από την ΑΕΚ και… μόνος στην κορυφή ο Απόλλωνας!

Νέο «ΜΠΛΟΚΟ» στον ΑΠΟΕΛ, αυτή τη φορά από την ΑΕΚ και… μόνος στην κορυφή ο Απόλλωνας!

Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) έληξε το ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, με την ομάδα της Λευκωσίας να χάνει δύο ακόμη βαθμούς στα πλέι-οφ μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και να πέφτει από την κορυφή, έχοντας 51 πόντους έναντι 53 του πρωτοπόρου πλέον Απόλλωνα, μία εβδομάδα πριν από το τρίτο μεταξύ τους ντέρμπι στο φετινό πρωτάθλημα!

Από την άλλη, η ΑΕΚ με τον πολύτιμο βαθμό που πήρε ανέβηκε στους 43 και «ψαλίδισε» στους δύο πόντους τη διαφορά από την 3η ΑΕΛ.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με δυνατές μονομαχίες και γρήγορο κατά διαστήματα ρυθμό, με τις δύο ομάδες να δείχνουν επιθετικές διαθέσεις, αλλά «αλληλοεξουδετερώθηκαν» από την ανασταλτική λειτουργία εκατέρωθεν και δεν μπόρεσαν, όχι να σκοράρουν, αλλά ούτε να φτιάξουν κλασικές ευκαιρίες.

Είχαν όμως κάποιες (ελάχιστες…) καλές προϋποθέσεις, ενώ ουσιαστικά, η καλύτερη στιγμή στο ματς καταγράφηκε στο 38΄ για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, όταν ο Τάμαρι έβγαλε σε θέση βολής τον Νατέλ, που όμως έκανε κακό τελείωμα, ενώ η ΑΕΚ απείλησε στο 12΄ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ακίνο, που έδιωξε σε κόρνερ ο Ρομό.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» πάντως είχαν καλύτερη κυκλοφορία μπάλας, αλλά είχαν «θέματα» στην τελική πάσα, σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο που οι δύο ομάδες δεν άξιζαν κάτι περισσότερο από το 0-0…

Περισσότερα σε λίγο…

Κίτρινες: 11΄ Ιωάννου / 9΄ Γκαρσία, 31΄ Λαρένα, 38΄ Χέφελ, 58΄ Καταλά, 90΄+2΄ Ακίνο, 90΄+3΄ Σάστρε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΠΟΕΛ (Τραμετσάνι): Ρομό, Γιάκολις (81΄ Μπάλογκ), Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Σόουζα, Γκέντσογλου, Καζού, Νατέλ (69΄ Εφραίμ), Τάμαρι, Ζαχίντ (59΄ Βιντιγκάλ).

ΑΕΚ (Ιδιάκεθ): Τόνιο, Σίλβα (70΄ Σουάρεζ), Σάστρε, Μοϊσόφ, Καταλά, Λαρένα, Γκαρσία, Χέφελ, Τολεμές (87΄ Ρουσιάς), Ακίνο (90΄+1΄ Γκονζάλες), Γιάννου.

Στάδιο: Γ.Σ.Π.
Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Κυριάκου Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολαϊδης Χρίστος

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top