ΕΛΛΑΔΑ

Κράτησαν ως ύποπτο Ελλαδίτη για τρομοκρατία στο Boeing που συνετρίβη - Πέντε λεπτά καθυστέρησης έσωσαν τη ζωή του - ΒΙΝΤΕΟ

Κράτησαν ως ύποπτο Ελλαδίτη για τρομοκρατία στο Boeing που συνετρίβη - Πέντε λεπτά καθυστέρησης έσωσαν τη ζωή του - ΒΙΝΤΕΟ

Μια σειρά από απίστευτες συγκυρίες, έσωσαν τη ζωή του Ελλαδίτη Αντώνη Μαυρόπουλου, ο οποίος θα ήταν επιβάτης στο μοιραίο Boeing που συνετρίβη την Κυριακή (10/03). 

Ο Αντώνης Μαυρόπουλος, μίλησε στον Alpha Ελλάδος και εξήγησε πως κατά τύχης και ουσιαστικά για πέντε λεπτά καθυστέρησης του ανθρώπου που θα τον παραλάβανε, δεν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο.  

Όπως ανέφερε  πήγαιναν για συνέδριο του ΟΗΕ και δεν ήταν υποχρεωμένοι να τον περιμένουν στην πτήση, γιατί κρατούσε ο ίδιος τις αποσκευές του.  

Μάλιστα, στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε μια δεύτερη πτήση τον κράτησαν ως ύποπτο για τρομοκρατία, αφού ήταν ο μόνος επιβάτης που δεν επιβιβάστηκε στο Boeing, που εκείνη τη στιγμή αγνοείτο. Ο κος. Μαυρόπουλος ανέφερε ότι μετά από δύο ώρες ανάκρισης το άφησαν ελεύθερο. 

Υπενθυμίζεται ότι στο μοιραίο Boeing των Αιθιοπικών Αερογραμμών που συνετρίβη την Κυριακή (10/03), επέβαιναν πολίτες από 30 χώρες, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, ο εκτελεστικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω: 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top