ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέμπτη και… «ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ» για ΑΛΜΑ ΤΙΤΛΟΥ ή μια απ΄ τα ίδια για τον Απόλλωνα;

Πέμπτη και… «ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ» για ΑΛΜΑ ΤΙΤΛΟΥ ή μια απ΄ τα ίδια για τον Απόλλωνα;

Ο Απόλλωνας εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα δύο συνεχόμενα… «δώρα» του ΑΠΟΕΛ στα πλέι-οφ και από το -2, «πάτησε» κορυφή και πλέον βρίσκεται εκεί χωρίς συγκάτοικο, όντας στο +2 από τον ΑΠΟΕΛ!

Την επόμενη Κυριακή (17/03) μάλιστα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής (3ης στα πλέι-οφ), η Λεμεσιανή ομάδα θα φιλοξενήσει τους «γαλαζοκίτρινους» στο Τσίρειο και θα έχει την ευκαιρία αν κερδίσει, να ξεφύγει με +5 και να γίνει το ΜΕΓΑΛΟ φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου!

Βέβαια, από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι σήμερα, οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού «πέταξαν στα σκουπίδια» ΤΕΣΣΕΡΙΣ μεγάλες ευκαιρίες που είχαν για να δώσουν ένα καίριο χτύπημα στον αντίπαλο τους και στη μία από αυτές, τον περασμένο Απρίλιο, έχασαν την ευκαιρία για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά… Η πρώτη θυμίζουμε ότι ήταν τον Ιανουάριο του 2018, όταν μία εβδομάδα μετά το ιστορικό 0-4 επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, ηττήθηκαν με 1-2 στο Τσίρειο και έχασαν την ευκαιρία για να ξεφύγουν στη βαθμολογία, προκαλώντας παράλληλα και… αναταράξεις στον αντίπαλο τους, η τρίτη ήταν φέτος όταν ηττήθηκαν με 5-1 σε μία περίοδο που οι «γαλαζοκίτρινοι» προβλημάτιζαν έντονα με την απόδοση τους και η τέταρτη πριν μερικές εβδομάδες στο Τσίρειο, όταν ο Απόλλωνας ο οποίος πήρε τρεις βαθμούς στα χαρτιά από την υπόθεση Ουζόχο και βρέθηκε στο +1 από τον ΑΠΟΕΛ, ηττήθηκε ξανά, έχοντας μάλιστα προηγηθεί με 1-0 στα μισά του Β΄ ημιχρόνου! Και αντί η διαφορά να πάει στο +4 ή έστω με Χ να μείνει στο +1, βρέθηκε ξανά να κυνηγά την ομάδα της Λευκωσίας.

Πλέον, πέμπτο… «χαρακίρι» δεν σηκώνει για μία ομάδα που θέλει να βάλει τέλος στην κυριαρχία του ΑΠΟΕΛ και αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο Κολόσσι, γι΄ αυτό και αναμένεται αν δούμε «άλλο» Απόλλωνα στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής, πιο πεισμωμένο, αποφασιστικό, «διψασμένο», παθιασμένο και… διοβασμένο, για να μη χαραμίσουν και αυτή τη μεγάλη ευκαιρία.

Το έργο των «κυανόλευκων» φυσικά δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού ο ΑΠΟΕΛ θα παίζει ουσιαστικά με την «πλάτη στον τοίχο» και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό και πως «ατσαλώνει» την ομάδα της Λευκωσίας, όμως αν ο Απόλλωνας θέλει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να το ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ (και) εκεί που η μπάλα «ΚΑΙΕΙ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top