Πέμπτη και… «ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ» για ΑΛΜΑ ΤΙΤΛΟΥ ή μια απ΄ τα ίδια για τον Απόλλωνα;

Πέμπτη και… «ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ» για ΑΛΜΑ ΤΙΤΛΟΥ ή μια απ΄ τα ίδια για τον Απόλλωνα;

Ο Απόλλωνας εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα δύο συνεχόμενα… «δώρα» του ΑΠΟΕΛ στα πλέι-οφ και από το -2, «πάτησε» κορυφή και πλέον βρίσκεται εκεί χωρίς συγκάτοικο, όντας στο +2 από τον ΑΠΟΕΛ!

Την επόμενη Κυριακή (17/03) μάλιστα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής (3ης στα πλέι-οφ), η Λεμεσιανή ομάδα θα φιλοξενήσει τους «γαλαζοκίτρινους» στο Τσίρειο και θα έχει την ευκαιρία αν κερδίσει, να ξεφύγει με +5 και να γίνει το ΜΕΓΑΛΟ φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου!

Βέβαια, από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι σήμερα, οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού «πέταξαν στα σκουπίδια» ΤΕΣΣΕΡΙΣ μεγάλες ευκαιρίες που είχαν για να δώσουν ένα καίριο χτύπημα στον αντίπαλο τους και στη μία από αυτές, τον περασμένο Απρίλιο, έχασαν την ευκαιρία για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά… Η πρώτη θυμίζουμε ότι ήταν τον Ιανουάριο του 2018, όταν μία εβδομάδα μετά το ιστορικό 0-4 επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, ηττήθηκαν με 1-2 στο Τσίρειο και έχασαν την ευκαιρία για να ξεφύγουν στη βαθμολογία, προκαλώντας παράλληλα και… αναταράξεις στον αντίπαλο τους, η τρίτη ήταν φέτος όταν ηττήθηκαν με 5-1 σε μία περίοδο που οι «γαλαζοκίτρινοι» προβλημάτιζαν έντονα με την απόδοση τους και η τέταρτη πριν μερικές εβδομάδες στο Τσίρειο, όταν ο Απόλλωνας ο οποίος πήρε τρεις βαθμούς στα χαρτιά από την υπόθεση Ουζόχο και βρέθηκε στο +1 από τον ΑΠΟΕΛ, ηττήθηκε ξανά, έχοντας μάλιστα προηγηθεί με 1-0 στα μισά του Β΄ ημιχρόνου! Και αντί η διαφορά να πάει στο +4 ή έστω με Χ να μείνει στο +1, βρέθηκε ξανά να κυνηγά την ομάδα της Λευκωσίας.

Πλέον, πέμπτο… «χαρακίρι» δεν σηκώνει για μία ομάδα που θέλει να βάλει τέλος στην κυριαρχία του ΑΠΟΕΛ και αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο Κολόσσι, γι΄ αυτό και αναμένεται αν δούμε «άλλο» Απόλλωνα στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής, πιο πεισμωμένο, αποφασιστικό, «διψασμένο», παθιασμένο και… διοβασμένο, για να μη χαραμίσουν και αυτή τη μεγάλη ευκαιρία.

Το έργο των «κυανόλευκων» φυσικά δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού ο ΑΠΟΕΛ θα παίζει ουσιαστικά με την «πλάτη στον τοίχο» και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό και πως «ατσαλώνει» την ομάδα της Λευκωσίας, όμως αν ο Απόλλωνας θέλει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να το ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ (και) εκεί που η μπάλα «ΚΑΙΕΙ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE