Έλιωσε με τον Εφραίμ η Αριστοτέλους – Τα τρυφερά λόγια και η πλάκα που της έκανε στο τέλος

Έλιωσε με τον Εφραίμ η Αριστοτέλους – Τα τρυφερά λόγια και η πλάκα που της έκανε στο τέλος

Άναυδη έμεινε η Χριστιάνα Αριστοτέλους με τον σύζυγο της Γιώργο Εφραίμ, ο οποίος για πρώτη φορά μίλησε για την ίδια και την οικογένεια τους.  

Η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή ‘Παράδοση κατ’ οίκον’ το βράδυ της Κυριακής (11/03) και εκεί ήρθε αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη έκπληξη.  

Ο Γιώργος Εφραίμ για πρώτη φορά, μίλησε σε εκπομπή για τη σύζυγο του με τα πιο τρυφερά λόγια, λέγοντας της και ένα μεγάλο ευχαριστώ που είναι στο πλευρό του και τον στηρίζει, αλλά και για το πόσο υπέροχη μητέρα είναι.  

Το ζευγάρι λίγο πριν υποδεχθούν στον κόσμο το δεύτερο τους μωρό δείχνουν πιο αγαπημένοι από ποτέ, με την παρουσιάστρια να λέει πως είναι πολύ τυχερή που ο Εφραίμ βρέθηκε στον δρόμο της.  

Όλα αυτά με μια πινελιά χιούμορ στο τέλος του βίντεο, με τον Εφραίμ να επιβεβαιώνει την Χριστιάνα ότι τα είπε όλα όπως του τα έγραψε!  

Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο παρακάτω: 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE