Αποκάλυψη – βόμβα για Μαρτίνς – Έτσι ήρθε στον Ολυμπιακό – Τι σχέση είχε ο Σάντος!

Αποκάλυψη – βόμβα για Μαρτίνς – Έτσι ήρθε στον Ολυμπιακό – Τι σχέση είχε ο Σάντος!

Τρομερή δήλωση για τον τεχνικό των Ερυθρολεύκων.

Ο Τάκης Φύσσας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Total Football» και αποκάλυψε πως ο Φερνάντο Σάντος έχει διαχρονική εκτίμηση και πίστη στον Πέδρο Μαρτίνς και του είχε πει ότι θα έπρεπε να έρθει και να δουλέψει στην Ελλάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Total Football» στο Open και αποκάλυψε πως ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, έχει εκτίμηση και πίστη στον Πέδρο Μαρτίνς από τότε που ήταν στη Γκιμαράες και του είχε πει μάλιστα ότι θα έπρεπε να έρθει και να δουλέψει στην Ελλάδα.

«Από τη στιγμή που ο Φερνάντο Σάντος έχει εμπιστοσύνη σε αυτόν τον άνθρωπο, πάει να πει ότι υπάρχει μια προοπτική, γι’ αυτόν τον προπονητή, να δουλέψει. Έχει κάποια προσόντα και κάποια κριτήρια για να προχωρήσει.

Όταν είχαμε μιλήσει με τον μίστερ, μου είχε πει γι’ αυτόν τον άνθρωπο που ήταν τότε στην Γκιμαράες προπονητής. Μου είχε πει, μάλιστα, ότι κάποια στιγμή πρέπει να δουλέψει στην Ελλάδα κι ότι του είχε μιλήσει κάποιες φορές γι’ αυτό το ενδεχόμενο», αποκάλυψε ο Τάκης Φύσσας.
Είναι χαρακτηριστικό, δε, πως όταν ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Μαρτίνς, υπήρξαν δημοσιεύματα ότι ρωτήθηκε η γνώμη του Σάντος και δεν αποκλείεται πράγματι οι άνθρωποι των Πειραιωτών να συνομίλησαν μαζί του, θέλοντας να μάθουν ορισμένα πράγματα παραπάνω.

Άλλωστε, ο Φερνάντο Σάντος με την επιτυχημένη παρουσία του σε πάγκους ελληνικών ομάδων και στην Εθνική μας ομάδα, γνωρίζει πολύ καλά και τις ιδιαιτερότητες του ποδοσφαίρου μας.

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE