ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κυκλοφοριακή συμφόρηση λόγω εκδρομέων- Αυξημένη η παρουσία της Αστυνομίας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Κυκλοφοριακή συμφόρηση λόγω εκδρομέων- Αυξημένη η παρουσία της Αστυνομίας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άρχισε η επιστροφή των εκδρομέων της Καθαράς Δευτέρας αλλά και όσων βρέθηκαν σε άλλες πόλεις λόγω καρναβαλιών και όπως είναι αναμενόμενο, σε αρκετά σημεία του οδικού δίκιου υπάρχει αυξημένη τροχαία κίνηση.

Η μαζική επιστροφή στην πρωτεύουσα μετά το μεσημέρι της Δευτέρας (11/3), έχει προκαλέσει αυξημένη τροχαία κίνηση στα φώτα “Καλησπέρα” στη Λευκωσία, όπως φαίνεται και στις πιο κάτω φωτογραφίες.

Ενημέρωση του ThemaOnline από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, αναφέρει ότι μετά το μεσημέρι παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση από την περιοχή Τροόδους προς Λεμεσό αλλά και προς Λευκωσία.

Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στις 16:30, αναφέροντας ότι στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο σημείο παρά την έξοδο προς το Πισσούρι παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση. Υπενθυμίζεται ότι η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου, από το ύψος της εξόδου προς το Πισσούρι μέχρι και την έξοδο προς την Αυδήμου, παραμένει κλειστή, αφού λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών που σημειώθηκαν τις προηγούμενες μέρες, διεξάγονται οδικές εργασίες στο εν λόγω τμήμα του αυτοκινητόδρομου.

Ταυτόχρονα η Αστυνομία Κύπρου, για αποφυγή κινδύνων και τροχαίων συγκρούσεων καλεί το κοινό να κρατά απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να ανάβουν τα φώτα κινδύνου όταν προσεγγίζουν σημεία όπου η ταχύτητα των προπορευόμενων οχημάτων μειώνεται απότομα και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η παρουσία της Αστυνομίας στο οδικό είναι και σήμερα αυξημένη για την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων, για την απάμβλυνση της τροχαίας κίνησης και για τη διευκόλυνση του κοινού στις διακινήσεις του.

Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ή εάν παραστεί ανάγκη για βοήθεια, ενημερώνεται το κοινό ότι μπορεί να επικοινωνεί με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη, της Αστυνομίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Χρ. Ζ. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top