ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ήθελαν να βγάλουν εξαρτήματα από το κλεμμένο- Το στάθμευσε έξω από το σπίτι του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ήθελαν να βγάλουν εξαρτήματα από το κλεμμένο- Το στάθμευσε έξω από το σπίτι του

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκαν σήμερα (11/3) για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής τους, τρία πρόσωπα ηλικίας 30, 44 και 49 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες Κυριακή (10/3) από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και κλεπταποδοχής.

Το αυτοκίνητο, αξίας 700 ευρώ, είχε κλαπεί μεταξύ των ημερομηνιών 7 και 8 Φεβρουαρίου, 2019, ενώ ήταν σταθμευμένο στην είσοδο της αυλής της οικίας του ιδιοκτήτη του, στην Λεμεσό.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε χθες (10/3) από μέλη της Αστυνομίας να βρίσκεται σταθμευμένο κοντά στην οικία του 30χρονου υπόπτου. Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν στη συνέχεια έρευνα στην οικία του 30χρονου, όπου εντόπισαν και παρέλαβαν αριθμό εξαρτημάτων, τα οποία είχαν αφαιρεθεί από το εν λόγω αυτοκίνητο.

Ο 30χρονος συνελήφθη ακολούθως, βάση Δικαστικού εντάλματος, ενώ αφού προέκυψε μαρτυρία εναντίον ακόμη δύο προσώπων, ηλικίας 44 και 49 χρόνων, αυτοί επίσης συνελήφθησαν χθες από μέλη της Αστυνομίας, βάση Δικαστικών ενταλμάτων.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ενέκρινε σήμερα το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον των τριών υπόπτων διάταγμα τριήμερης κράτησής τους, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

 *Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top