ΛΕΜΕΣΟΣ: 140 χιλιάδες καρναβαλιστές άφησαν τόνους σκουπίδια – 23 άτομα καθάρισαν τα πάντα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 140 χιλιάδες καρναβαλιστές άφησαν τόνους σκουπίδια – 23 άτομα καθάρισαν τα πάντα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μετά την καρναβαλίστικη παρέλαση στην Λεμεσό, οργανώθηκε από τους «Φίλους της Γης Κύρπου» επιχείρηση ανακύκλωσης, στην οποία συμμετείχαν 23 εθελοντές.

H Επιχείρηση Ανακύκλωσης μετά την Παρέλαση που οργανώθηκε από τους Φίλους της Γης Κύπρου, με τη συμμετοχή 23 εθελοντών, διήρκησε 4 ώρες και κάλυψε απόσταση 2,5 χιλιομέτρων περίπου.

Με τη βοήθεια ηλεκτρονικής ζυγαριάς υπολογίσαμε ότι μαζέψαμε 2,800 κιλά ανακυκλώσιμων υλικών (σχεδόν 3 τόνους).  

Η μάχη ήταν ενάντια στον χρόνο και άνιση, αναφέρει δημοσίευση της Μη Κερδοσκοπικής Ομάδας στο Facebook, δεδομένου ότι οι καρναβαλιστές και οι θεατές ξεπέρασαν φέτος τις 140.000 κόσμο. 

Σύμφωνα με το πιο αισιόδοξο σενάριο, τα υλικά που μάζεψαν οι εθελοντές αντιστοιχούν στο 20% της συνολικής ποσότητας ανακυκλώσιμων υλικών που απορρίφθηκαν κατά τη διάρκεια της μεγάλης καρναβαλίστικης παρέλασης. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE