ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενοχλεί η ήττα, αλλά κυρίως ενοχλεί ο ΤΡΟΠΟΣ και το σερί που ολοένα και μεγαλώνει

Ενοχλεί η ήττα, αλλά κυρίως ενοχλεί ο ΤΡΟΠΟΣ και το σερί που ολοένα και μεγαλώνει

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του Λεμεσιανού ντέρμπι, όπου η ΑΕΛ ηττήθηκε με… κάτω τα χέρια από τον Απόλλωνα, ο προπονητής των «γαλαζοκιτρίνων», Ντούσαν Κέρκεζ, υποσχέθηκε στον κόσμο της ομάδας ότι δεν θα επαναληφθεί τέτοια αποκαρδιωτική εμφάνιση.

Ο κόσμος της ΑΕΛ αντέδρασε έντονα μετά τη νέα ήττα από το συμπολίτη και τα έβαλε με όλους και με όλα, ρίχνοντας τα «βέλη» του ακόμα και σε ανθρώπους που δεν έφταιγαν καθόλου για τα… «χάλια» των «γαλαζοκιτρίνων», όμως έχουν κι αυτοί τα δίκια τους.

Από τον τελικό του 2013 και μετά, η ΑΕΛ δέχθηκε πολλές ήττες από τον Απόλλωνα, όμως τουλάχιστον σε κάποια ντέρμπι, οι «γαλαζοκίτρινοι» μόχθηκαν και άξιζαν τη νίκη, την οποία έχασαν είτε από συγκυρίες, είτε λόγω ατυχίας και ρέντας του αντιπάλου.

Η ήττα είναι ήττα και πάντα «πονάει» και ενοχλεί όταν έρχεται στο «αιώνιο» ντέρμπι της πόλης, όμως ο κόσμος της ΑΕΛ ΑΠΑΙΤΕΙ τουλάχιστον από τους παίκτες της ομάδας του και τον προπονητή, να μην χάνουν από τη… σέντρα και να μην δίνουν το δικαίωμα στον αντίπαλο να τους παίζει όπως η… «γάτα το ποντίκι» και να τους κερδίζει στο ρελαντί.

Απομένουν ακόμα τρία Λεμεσιανά ντέρμπι, ένα στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο, εκεί όπου άπαντες στην ΑΕΛ οφείλουν να σηκώσουν ανάστημα και να κοιτάξουν στα μάτια τον αντίπαλο χωρίς να… τρέμουν τα πόδια τους από το φόβο. Και αν είναι να ξαναχάσουν, τουλάχιστον αυτό να συμβεί έχοντας «φτύσει αίμα» (μεταφορικά ομιλούντες) στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς να ρίξουν… «λευκή πετσέτα» αν τυχόν ο αντίπαλος προηγηθεί.

Αξίζει να σημειώσουμε μετά τον τελικό του 2013, δηλαδή από την περίοδο 2013-2014 μέχρι σήμερα, η ΑΕΛ πέτυχε μόλις… ΔΥΟ (!) νίκες απέναντι στον Απόλλωνα σε 21 ματς (19 στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο), έχοντας ηττηθεί σε… 12.

Μάλιστα, στα τελευταία πέντε ματς κόντρα στους «κυανόλευκους» και μετά από ένα σερί τεσσάρων ισοπαλιών στα μεταξύ τους παιχνίδια, η ΑΕΛ ηττήθηκε τέσσερις φορές χωρίς ουσιαστικά να… προβάλει αντίσταση, με συντελεστη τερμάτων… 1-13!

Να προσθέσουμε τέλος, ότι η τελευταία νίκη των «γαλαζοκιτρίνων» ήταν στις 24/09/2016 με 2-1, με τον Πάμπο Χριστοδούλου στον πάγκο!

Εντάξει, πολύ καλή ομάδα ο Απόλλωνας, ανώτερη από την ΑΕΛ, αλλά μιλάμε για το κλασικό ντέρμπι της Λεμεσού. Μέχρι πότε θα συνεχιστεί το «κυανόλευκο πάρτι»;

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top