ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκανε τα… πάντα για παρκάρει – Τον κανόνισαν όμως! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκανε τα… πάντα για παρκάρει – Τον κανόνισαν όμως! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέχρι και τον κώνο έβαλε από κάτω ο οδηγός για να σταθμεύσει!

Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην ομάδα «Ι Love Cyprus ΡΕ» δείχνει ένα όχημα, το οποίο ο οδηγός του πάρκαρε σε έναν χώρο στάθμευσης που μάλλον δεν έπρεπε!

Φαίνεται ότι ο εν λόγω χώρος στάθμευσης είχε τοποθετημένο κώνο για να «κρατηθεί» για κάποιον άλλο, ίσως κάποιον που κατοικεί στην περιοχή. Ωστόσο ο οδηγός του εν λόγω οχήματος, δεν ενδιαφέρθηκε και πολύ, αφού όπως φαίνεται πάτησε τον κώνο και στάθμευσε. Δεν μπήκε καν στον κόπο να τον μετακινήσει.

Όμως, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, κάποιος «τιμώρησε» των οδηγό, βάζοντας άλλον κώνο στην οροφή του οχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE