Ορίστηκε ο επαναληπτικός! Στις 11 Μαρτίου το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Ορίστηκε ο επαναληπτικός! Στις 11 Μαρτίου το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Επιτέλους ορίστηκε ο επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ το… σίριαλ έφθασε στο τέλος του και η ρεβάνς του Ολυμπιακός - ΑΕΚ (1-1) θα διεξαχθεί στις 11 Μαρτίου στις 19:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι η Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας όρισε για την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 και ώρα 19:00 τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ο οποίος εντάσσεται στην 2η αγωνιστικής της 4ης φάσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.