Ορίστηκε ο επαναληπτικός! Στις 11 Μαρτίου το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Ορίστηκε ο επαναληπτικός! Στις 11 Μαρτίου το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Επιτέλους ορίστηκε ο επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ το… σίριαλ έφθασε στο τέλος του και η ρεβάνς του Ολυμπιακός - ΑΕΚ (1-1) θα διεξαχθεί στις 11 Μαρτίου στις 19:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι η Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας όρισε για την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 και ώρα 19:00 τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ο οποίος εντάσσεται στην 2η αγωνιστικής της 4ης φάσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.