Ορίστηκε ο επαναληπτικός! Στις 11 Μαρτίου το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Ορίστηκε ο επαναληπτικός! Στις 11 Μαρτίου το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Επιτέλους ορίστηκε ο επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ το… σίριαλ έφθασε στο τέλος του και η ρεβάνς του Ολυμπιακός - ΑΕΚ (1-1) θα διεξαχθεί στις 11 Μαρτίου στις 19:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι η Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας όρισε για την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 και ώρα 19:00 τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ο οποίος εντάσσεται στην 2η αγωνιστικής της 4ης φάσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE