Ορίστηκε ο επαναληπτικός! Στις 11 Μαρτίου το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Ορίστηκε ο επαναληπτικός! Στις 11 Μαρτίου το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Επιτέλους ορίστηκε ο επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ το… σίριαλ έφθασε στο τέλος του και η ρεβάνς του Ολυμπιακός - ΑΕΚ (1-1) θα διεξαχθεί στις 11 Μαρτίου στις 19:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι η Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας όρισε για την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 και ώρα 19:00 τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ο οποίος εντάσσεται στην 2η αγωνιστικής της 4ης φάσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.