ΛΗΣΤΕΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ψάχνουν τους δράστες σε οδοφράγματα, αεροδρόμια και Βρετανικές Βάσεις - Το χρονικό

ΛΗΣΤΕΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ψάχνουν τους δράστες σε οδοφράγματα, αεροδρόμια και Βρετανικές Βάσεις - Το χρονικό

Αναζητούνται τέσσερα πρόσωπα για την ένοπλη ληστεία σε χρυσοχοείο στη Λάρνακα.

Εχουν ενημερωθεί όλες οι Αστυνομικές Διευθύνσεις της Κύπρου, τα οδοφράγματα, τα αεροδρόμια και οι Βρετανικές Βάσεις με στόχο τον εντοπισμό των τεσσάρων προσώπων που επιχείρησαν σήμερα να ληστέψουν χρυσοχοείο στη Λάρνακα.

Την υπόθεση ένοπλης ληστείας από τέσσερις άντρες, αλλοδαπούς σύμφωνα με την Αστυνομία, σε χρυσοχοείο, διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας. Οι δράστες εγκατέλειψαν στο κατάστημα τη λεία τους, καθώς η επέμβαση πολιτών τους έτρεψε σε φυγή.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις 13.40 το μεσημέρι, τέσσερα άγνωστα άτομα εισήλθαν σε χρυσοχοείο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και προσπάθησαν να ληστέψουν την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ωστόσο επενέβησαν πολίτες και τα άτομα τράπηκαν σε φυγή».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE