ΛΗΣΤΕΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ψάχνουν τους δράστες σε οδοφράγματα, αεροδρόμια και Βρετανικές Βάσεις - Το χρονικό

ΛΗΣΤΕΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ψάχνουν τους δράστες σε οδοφράγματα, αεροδρόμια και Βρετανικές Βάσεις - Το χρονικό

Αναζητούνται τέσσερα πρόσωπα για την ένοπλη ληστεία σε χρυσοχοείο στη Λάρνακα.

Εχουν ενημερωθεί όλες οι Αστυνομικές Διευθύνσεις της Κύπρου, τα οδοφράγματα, τα αεροδρόμια και οι Βρετανικές Βάσεις με στόχο τον εντοπισμό των τεσσάρων προσώπων που επιχείρησαν σήμερα να ληστέψουν χρυσοχοείο στη Λάρνακα.

Την υπόθεση ένοπλης ληστείας από τέσσερις άντρες, αλλοδαπούς σύμφωνα με την Αστυνομία, σε χρυσοχοείο, διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας. Οι δράστες εγκατέλειψαν στο κατάστημα τη λεία τους, καθώς η επέμβαση πολιτών τους έτρεψε σε φυγή.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις 13.40 το μεσημέρι, τέσσερα άγνωστα άτομα εισήλθαν σε χρυσοχοείο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και προσπάθησαν να ληστέψουν την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ωστόσο επενέβησαν πολίτες και τα άτομα τράπηκαν σε φυγή».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

Στον στόχο της Κυβέρνησης να υπάρχει παροχή υπηρεσιών Παιδείας και Υγείας σε όλες τις κοινότητες της Κύπρου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Νεόφυτου Ροδινού, στην κοινότητα της Ποταμιούς, της επαρχίας Λεμεσού, την οποία για πρώτη φορά επισκέπτεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας