ΛΗΣΤΕΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ψάχνουν τους δράστες σε οδοφράγματα, αεροδρόμια και Βρετανικές Βάσεις - Το χρονικό

ΛΗΣΤΕΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ψάχνουν τους δράστες σε οδοφράγματα, αεροδρόμια και Βρετανικές Βάσεις - Το χρονικό

Αναζητούνται τέσσερα πρόσωπα για την ένοπλη ληστεία σε χρυσοχοείο στη Λάρνακα.

Εχουν ενημερωθεί όλες οι Αστυνομικές Διευθύνσεις της Κύπρου, τα οδοφράγματα, τα αεροδρόμια και οι Βρετανικές Βάσεις με στόχο τον εντοπισμό των τεσσάρων προσώπων που επιχείρησαν σήμερα να ληστέψουν χρυσοχοείο στη Λάρνακα.

Την υπόθεση ένοπλης ληστείας από τέσσερις άντρες, αλλοδαπούς σύμφωνα με την Αστυνομία, σε χρυσοχοείο, διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας. Οι δράστες εγκατέλειψαν στο κατάστημα τη λεία τους, καθώς η επέμβαση πολιτών τους έτρεψε σε φυγή.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις 13.40 το μεσημέρι, τέσσερα άγνωστα άτομα εισήλθαν σε χρυσοχοείο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και προσπάθησαν να ληστέψουν την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ωστόσο επενέβησαν πολίτες και τα άτομα τράπηκαν σε φυγή».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE