ΕΛΛΑΔΑ

ΚΡΗΤΗ –ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ 80 Μ.: Η κατάσταση της μητέρας και των δυο παιδιών –ΦΩΤΟ&VIDEO

ΚΡΗΤΗ –ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ 80 Μ.: Η κατάσταση της μητέρας και των δυο παιδιών –ΦΩΤΟ&VIDEO

Σοβαρά τραυματισμένη η μητέρα και ελαφρύτερα τα δυο της παιδιά…

Αυτά είναι τα νεότερα σε σχέση με την πτώση οχήματος σε χαράδρα από μεγάλο ύψος, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Σίσσες – Αλόιδες στον νομό Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ιστοσελίδα ekriti.gr, . η μητέρα και τα δύο της παιδιά, βρέθηκαν από τους πυροσβέστες μέσα στο όχημα, η μητέρα σοβαρά τραυματισμένη και τα παιδια ελαφρύτερα.

Απίστευτες, πάντως, είναι οι εικόνες που αντίκρισαν οι πυροσβέστες κατεβαίνοντας τον γκρεμό 80 και πλέον μέτρων για να εντοπίσουν τη μητέρα και τα δύο της παιδιά, που λίγη ώρα πριν είχαν πέσει με το αυτοκίνητό τους στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Σίσσες – Αλόιδες στον νομό Ρεθύμνου.

Όπως φαίνεται και από τα πλάνα που εξασφάλισε ο Μάριος Διονέλλης, το μπλε αυτοκίνητο έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδηρικών.

«Είναι θαύμα ότι βγήκαν ζωντανοί και οι τρεις» δήλωσε στο ekriti ο Περιφερειακός Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Νίκος Λαγουδάκης. Ήταν μία δύσκολη επιχείρηση, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

Την ίδια ώρα προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα, για το πως το αυτοκίνητο βρέθηκε στον γκρεμό, ερωτήματα στα οποία καλείται να απαντήσει η Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top