ΚΡΗΤΗ –ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ 80 Μ.: Η κατάσταση της μητέρας και των δυο παιδιών –ΦΩΤΟ&VIDEO
12.03.2019 - 22:37
Σοβαρά τραυματισμένη η μητέρα και ελαφρύτερα τα δυο της παιδιά…
Αυτά είναι τα νεότερα σε σχέση με την πτώση οχήματος σε χαράδρα από μεγάλο ύψος, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Σίσσες – Αλόιδες στον νομό Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με ενημέρωση από την ιστοσελίδα ekriti.gr, . η μητέρα και τα δύο της παιδιά, βρέθηκαν από τους πυροσβέστες μέσα στο όχημα, η μητέρα σοβαρά τραυματισμένη και τα παιδια ελαφρύτερα.
Απίστευτες, πάντως, είναι οι εικόνες που αντίκρισαν οι πυροσβέστες κατεβαίνοντας τον γκρεμό 80 και πλέον μέτρων για να εντοπίσουν τη μητέρα και τα δύο της παιδιά, που λίγη ώρα πριν είχαν πέσει με το αυτοκίνητό τους στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Σίσσες – Αλόιδες στον νομό Ρεθύμνου.
Όπως φαίνεται και από τα πλάνα που εξασφάλισε ο Μάριος Διονέλλης, το μπλε αυτοκίνητο έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδηρικών.
«Είναι θαύμα ότι βγήκαν ζωντανοί και οι τρεις» δήλωσε στο ekriti ο Περιφερειακός Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Νίκος Λαγουδάκης. Ήταν μία δύσκολη επιχείρηση, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.
Την ίδια ώρα προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα, για το πως το αυτοκίνητο βρέθηκε στον γκρεμό, ερωτήματα στα οποία καλείται να απαντήσει η Αστυνομία.
Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.