ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικος στο δικαστήριο για επίθεση σε αστυνομικό -Πρόστιμο... 6 ευρω για πουκάμισο!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικος στο δικαστήριο για επίθεση σε αστυνομικό -Πρόστιμο... 6 ευρω για πουκάμισο!

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για αγόρευση για μετριασμό ποινής και επιβολή ποινής, παρουσιάστηκε την Τετάρτη (13/3) 17χρονος, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2018, επιτέθηκε σε αστυνομικό, εντός του Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Ιωάννη στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης που αναγνώστηκαν στην αίθουσα του Δικαστηρίου, γύρω στις 20:30 της Κυριακής 20/10/2018, υπήρξε συμπλοκή μεταξύ περίπου 30 προσώπων, με πολυάριθμη δύναμη της Αστυνομίας από διάφορα τμήματα να σπεύδει στο σημείο για έρευνες.

Σε οδό πλησίον του σημείου της συμπλοκής, εντοπίστηκαν τρία νεαρά πρόσωπα από την Αστυνομία και μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη για εξακρίβωση στοιχείων, καθώς δεν είχαν μαζί τους δελτία ταυτότητας.

Ο 17χρονος, ευρισκόμενος στο Αστυνομικό Τμήμα, δεν ήθελε να δώσει τα στοιχεία του διότι δεν ήθελε να μπλέξει, σύμφωνα με την συνήγορο υπεράσπισης του.

Ο αστυνομικός, όπως λέχθηκε στην αίθουσα του Δικαστηρίου, πίεσε τον νεαρό και αυτός αντέδρασε χτυπώντας τον, προκαλώντας του θλαστικό τραύμα στα χείλι και το φρύδι ενώ του έσκισε το υποκάμισο.

Η Δικαστής, αναγνώρισε ως ελαφρυντικό παράγοντα το νεαρό της ηλικίας του καταδικασθέντα, τονίζοντας ταυτόχρονα την σοβαρότητα των αδικημάτων του.

Ο νεαρός πρότεινε να αποζημιώσει τον Αστυνομικό με χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ, χρήματα τα οποία θα έδινε ο πατέρας του, με τον 17χρονο να εργάζεται στην επιχείρηση του πατερα του για να ξεπληρώσει.

Τελικά στον νεαρό, επιβλήθηκε πρόστιμο 700 ευρώ, ενώ ο αστυνομικός δεν δέχθηκε να λάβει την αποζημίωση, με το Δικαστήριο εκτός του προστίμου να επιβάλλει ακόμη 6 ευρώ πρόστιμο ως αποζημίωση για το υποκάμισο.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top