Τρελά λεφτά ο Γκώνιας

Τρελά λεφτά ο Γκώνιας

Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Αιγύπτου, ο Τάκης Γκώνιας είναι 5ος καλύτερα αμειβόμενος προπονητής στο εγχώριο πρωτάθλημα!

Με εξαιρετική επιτυχία συνεχίζει την προπονητική του καριέρα στην Αίγυπτο ο Τάκης Γκώνιας. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος σε ένα μήνα κλείνει χρόνο στην Βάντι Ντέγκλα χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην χώρα και δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο 5ος πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην χώρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικής ιστοσελίδας στην κορυφή της λίστας είναι ο Αργεντινός θρύλος Ραμόν Ντίας που βρίσκεται στον πάγκο της F.C. Pyramids με 200.000 δολάρια τον μήνα, έπονται ο Ελβετός Κρίστιαν Γκρος της Ζάμαλεκ (180.000 δολάρια τον μήνα) και ο Ουρουγουανός Μάρτιν Λασάρτε της Αλ-Αχλι (125.000), ενώ πάνω από τον Έλληνα τεχνικό βρίσκεται ο Σκοπιανός Τσέντομιρ Γιανέφσκι που είχε εργαστεί ως βοηθός του Τροντ Σόλιντ στον Ολυμπιακό, ο οποίος εισπράττει 45.000 δολάρια τον μήνα από την Ισμαΐλι.

Όσο για τον Βοιωτό τεχνικό; Όπως αναφέρει το δημοσίευμα αμείβεται τον μήνα με 25.000 δολάρια, ποσό πολύ εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς την οικονομική κρίση στην χώρα μας.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.