ΑΕΛ: Πάει στο «Αμμόχωστος» ο Σαμπού

ΑΕΛ: Πάει στο «Αμμόχωστος» ο Σαμπού

Ο Σαμπού θα βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΛ για το κρίσιμο αυριανό ραντεβού με τον Ερμή.

Για την ώρα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα αν ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος για ενδεκάδα, αλλά εφόσον ο Χριστάκης Χριστοφόρου μπορεί να τον χρησιμοποιήσει, τότε θα πάρει θέση δίπλα στον Σιέλη. Καρλίτος και Μεντί θα κινούνται στα άκρα της άμυνας. Αν ο Σαμπού μείνει εκτός, θα πάει στα άκρα ο Εντμάρ.

Ντιαλό και Σακέτι θα κινούνται στη μεσαία γραμμή, Μπεμπέ, Σαρντινέρο και Καλό πιο μπροστά και στην κορυφή ο Ταγκμπατζούμι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE