ΑΕΛ: Πάει στο «Αμμόχωστος» ο Σαμπού

ΑΕΛ: Πάει στο «Αμμόχωστος» ο Σαμπού

Ο Σαμπού θα βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΛ για το κρίσιμο αυριανό ραντεβού με τον Ερμή.

Για την ώρα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα αν ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος για ενδεκάδα, αλλά εφόσον ο Χριστάκης Χριστοφόρου μπορεί να τον χρησιμοποιήσει, τότε θα πάρει θέση δίπλα στον Σιέλη. Καρλίτος και Μεντί θα κινούνται στα άκρα της άμυνας. Αν ο Σαμπού μείνει εκτός, θα πάει στα άκρα ο Εντμάρ.

Ντιαλό και Σακέτι θα κινούνται στη μεσαία γραμμή, Μπεμπέ, Σαρντινέρο και Καλό πιο μπροστά και στην κορυφή ο Ταγκμπατζούμι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE