ΑΕΛ: Πάει στο «Αμμόχωστος» ο Σαμπού

ΑΕΛ: Πάει στο «Αμμόχωστος» ο Σαμπού

Ο Σαμπού θα βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΛ για το κρίσιμο αυριανό ραντεβού με τον Ερμή.

Για την ώρα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα αν ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος για ενδεκάδα, αλλά εφόσον ο Χριστάκης Χριστοφόρου μπορεί να τον χρησιμοποιήσει, τότε θα πάρει θέση δίπλα στον Σιέλη. Καρλίτος και Μεντί θα κινούνται στα άκρα της άμυνας. Αν ο Σαμπού μείνει εκτός, θα πάει στα άκρα ο Εντμάρ.

Ντιαλό και Σακέτι θα κινούνται στη μεσαία γραμμή, Μπεμπέ, Σαρντινέρο και Καλό πιο μπροστά και στην κορυφή ο Ταγκμπατζούμι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE