Πανελλήνια διάκριση για τα παγωτά Παπαφιλίππου

Πανελλήνια διάκριση για τα παγωτά Παπαφιλίππου

Σημαντική διάκριση, πανελλήνιας εμβέλειας, εξασφάλισε ο εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας «Παπαφιλίππου Ice Cream Group», Παναγιώτης Παπαφιλίππου.


Στο πλαίσιο του 2nd International Business Networking Forum: Global Taste 2019 by GTBB Greek Taste beyond borders που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ελλάδας, ο κ. Παπαφιλίππου τιμήθηκε με το χρυσό μετάλλιο «GTBB Supporters», σύμφωνα με ανακοίνωση (13/03).

Η απονομή του χρυσού μεταλλίου, που απονέμεται σε ταλαντούχους σεφ και επιχειρηματίες υψηλού κύρους, έγινε για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της γαστρονομίας σε Κύπρο και Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE