Πανελλήνια διάκριση για τα παγωτά Παπαφιλίππου

Πανελλήνια διάκριση για τα παγωτά Παπαφιλίππου

Σημαντική διάκριση, πανελλήνιας εμβέλειας, εξασφάλισε ο εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας «Παπαφιλίππου Ice Cream Group», Παναγιώτης Παπαφιλίππου.


Στο πλαίσιο του 2nd International Business Networking Forum: Global Taste 2019 by GTBB Greek Taste beyond borders που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ελλάδας, ο κ. Παπαφιλίππου τιμήθηκε με το χρυσό μετάλλιο «GTBB Supporters», σύμφωνα με ανακοίνωση (13/03).

Η απονομή του χρυσού μεταλλίου, που απονέμεται σε ταλαντούχους σεφ και επιχειρηματίες υψηλού κύρους, έγινε για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της γαστρονομίας σε Κύπρο και Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα και θα έχει συναντήσεις με τους δύο ηγέτες την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE