ΚΥΠΡΟΣ: 23χρονος απείλησε με μαχαίρι κοινοτάρχη – «Θα σε σκοτώσω»

ΚΥΠΡΟΣ: 23χρονος απείλησε με μαχαίρι κοινοτάρχη – «Θα σε σκοτώσω»

Ο 23χρονος την Τετάρτη (14/3) προέταξε μαχαίρι σε δημόσιο χώρο εναντίον του κοινοτάρχη Κοιλανίου, της Επαρχίας Λεμεσού και τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 18:20 το απόγευμα της Τετάρτης (13/3) ενώ ο 82χρονος κοινοτάρχης οδηγούσε το όχημά του στο χωρίο, όπου διαμένει, εξ αντιθέτου, κινείτο με το όχημά του και ο 23χρονος.

Λόγω στενότητας του δρόμου, ο 82χρονος σταμάτησε. Τότε ο 23χρονος ακινητοποίησε το όχημά του, κατέβηκε και άνοιξε την πόρτα του κοινοτάρχη προτάσσοντας μαχαίρι εναντίον του και απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει.

Ο κοινοτάρχης Κοιλανίου κατάφερε να διαφύγει από το σημείο με το όχημά του και προχώρησε σε καταγγελία του περιστατικού.

Εναντίον του 23χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης με το οποίο συνελήφθη γύρω στις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης (14/3) και τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πλατρών.

Μ. Παναγιώτου

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE