ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Κτύπησε» κόκκινο το αλκοτέστ - Υπό κράτηση ο 49χρονος οδηγός

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Κτύπησε» κόκκινο το αλκοτέστ - Υπό κράτηση ο 49χρονος οδηγός

Με ποσότητα αλκοόλης στον οργανισμό του, σχεδόν πέντε φορές υψηλότερη του κανονικού, εντοπίστηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (13/3) να οδηγεί 49χρονος στην επαρχία Λευκωσίας.

Το αυτοκίνητο του 49χρονου, ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοκκινοτριμιθιάς, γύρω στις 11.55 το βράδυ της Τετάρτης (13/3), στην λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, στην Κοκκινοτριμιθιά.

Στον οδηγό διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με θετική ένδειξη.

Ακολούθως ο 49χρονος υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης, με χαμηλότερη ένδειξη τα 96μg%, αντί 22μg%.

Ο 49χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE