ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Κτύπησε» κόκκινο το αλκοτέστ - Υπό κράτηση ο 49χρονος οδηγός

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Κτύπησε» κόκκινο το αλκοτέστ - Υπό κράτηση ο 49χρονος οδηγός

Με ποσότητα αλκοόλης στον οργανισμό του, σχεδόν πέντε φορές υψηλότερη του κανονικού, εντοπίστηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (13/3) να οδηγεί 49χρονος στην επαρχία Λευκωσίας.

Το αυτοκίνητο του 49χρονου, ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοκκινοτριμιθιάς, γύρω στις 11.55 το βράδυ της Τετάρτης (13/3), στην λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, στην Κοκκινοτριμιθιά.

Στον οδηγό διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με θετική ένδειξη.

Ακολούθως ο 49χρονος υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης, με χαμηλότερη ένδειξη τα 96μg%, αντί 22μg%.

Ο 49χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE