ΠΑΡΑ-THEMA

«H αξιοπρέπεια δεν έχει τιμή» - Απάντηση Μακρίδη στον Χριστόφορο Τορναρίτη…

«H αξιοπρέπεια δεν έχει τιμή» - Απάντηση Μακρίδη στον Χριστόφορο Τορναρίτη…

Στην ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Χριστόφορος Τορναρίδης, λέει κάποια πράγματα για τον προπονητή της Αναγέννησης Δερύνειας Απόστολο Μακρίδη, ενόψει του αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων.


Η πρώτη αντίδραση του τεχνικού της Αναγέννησης, όταν του ζητήσαμε να σχολιάσει τις αναφορές του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, ήταν πως «η αξιοπρέπεια δεν έχει τιμή».

Διαβάστε επίσης: Μετά τον κόουτς απάντησε και η διοίκηση της ομάδας στον Τορναρίτη – «Γίνεται προσπάθεια καλλιέργειας κλίματος…»

Kαι πρόσθεσε: «Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα, παρά μόνο ότι εμείς θα παίξουμε, όπως παίξαμε και με τις άλλες ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία».

Τέλος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα για τη νέα σεζόν.

ΑΙΧΜΕΣ από Τορναρίτη σε Κύπριο κόουτς άλλης ομάδας – «Κάποιοι που ασέλγησαν και ασελγούν…» (PIC)

Ο Απόστολος Μακρίδης, διευκρίνισε ότι ο λόγος που αποχωρεί από τον πάγκο της Δερύνειας, είναι γιατί αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και θέλει να ξεκουραστεί για κάποιο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top