Οι αποζημιώσεις προς την Hermes στο στόχαστρο της Βουλής

Οι αποζημιώσεις προς την Hermes στο στόχαστρο της Βουλής

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου συζήτησε, σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία, τη διεκδίκηση €7,5 εκ. ετησίως από την εταιρεία Hermes ως αποζημίωση για απώλεια χρήσης, λόγω χρήσης του αεροδρομίου της Τύμπου.


Σε δήλωση μετά τη συνεδρία, η Αναπληρωτής Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου Ειρήνη Χαραλαμπίδου, είπε πως το θέμα εξετάστηκε κατά καιρούς σε τέσσερις προηγούμενες συνεδρίες.

Πρόσθεσε πως για θέματα δημοσίου συμφέροντος αποφασίστηκε να είναι κλειστή η συνεδρία και για τους ίδιους λόγους δεν θα προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις.

Απαντώντας σε ερώτηση είπε πως κατά τη συνεδρία ακούστηκαν εκ νέου «αυτά που γνωρίζαμε και τα οποία συζητήθηκαν στις προηγούμενες τέσσερις συνεδρίες».

Μιλώντας εκ μέρους του Προέδρου του ΚΣ ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζοπουλου, ο οποίος ενέγραψε προς συζήτηση το θέμα, η Έλενα Λυμπουρή είπε πως κατά τη συζήτηση διαπιστώθηκε για ακόμα μια φορά η ύπαρξη μιας ετεροβαρούς συμφωνίας την οποία υπέγραψε το κράτος και για την οποία καλείται ο φορολογούμενος πολίτης καλείται να πληρώσει εκατομμύρια.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE