ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Μοιράζουν 500 ψευδουπηκόοτητες τον μήνα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Μοιράζουν 500 ψευδουπηκόοτητες τον μήνα

Τριακόσιες πενήντα χιλιάδες άτομα έχουν "υπηκοότητα" στα κατεχόμενα, σύμφωνα με δήλωση του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Επικαλούμενος στοιχεία του «υπουργείου εσωτερικών», ο κ. Ακιντζί ανέφερε, όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ότι τα τελευταία 3,5 χρόνια ο αριθμός αυτός αυξήθηκε κατά 130.000.

Είπε ακόμα ότι η προηγούμενη «κυβέρνηση» παραχωρούσε περίπου 1.000 «υπηκοότητες» κάθε μήνα, ενώ η τωρινή «κυβέρνηση» παραχωρεί 400-500 «υπηκοότητες» τον μήνα.

Ο Μουσταφά Ακιντζί ανέφερε πως θα πρέπει να γίνει απογραφή πληθυσμού και ακολούθως να γίνουν αλλαγές στον «νόμο» για την «υπηκοότητα».

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE