ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μπούκαραν οι αστυνομικοί στην οικία και πετούσε πράγματα από το παράθυρο

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μπούκαραν οι αστυνομικοί στην οικία και πετούσε πράγματα από το παράθυρο

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) διενήργησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 15/03 βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα στην οικία 30χρονου στην επαρχία Αμμοχώστου.

Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στην οικία, ο 30χρονος θεάθηκε να ρίχνει από το παράθυρο μια τσάντα, η οποία όπως διαπιστώθηκε, περιείχε 40 γραμμάρια κάνναβης, 4 γραμμάρια κοκαΐνης και μία ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης, εντός της οικίας, εντοπίστηκε ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο το οποίο περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με κάνναβη και ένας πλαστικός σπαστήρας στον οποίο υπήρχε πράσινη ξηρή φυτική ύλη που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη.

Ανακρινόμενος ο 30χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE