ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μπούκαραν οι αστυνομικοί στην οικία και πετούσε πράγματα από το παράθυρο

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μπούκαραν οι αστυνομικοί στην οικία και πετούσε πράγματα από το παράθυρο

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) διενήργησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 15/03 βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα στην οικία 30χρονου στην επαρχία Αμμοχώστου.

Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στην οικία, ο 30χρονος θεάθηκε να ρίχνει από το παράθυρο μια τσάντα, η οποία όπως διαπιστώθηκε, περιείχε 40 γραμμάρια κάνναβης, 4 γραμμάρια κοκαΐνης και μία ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης, εντός της οικίας, εντοπίστηκε ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο το οποίο περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με κάνναβη και ένας πλαστικός σπαστήρας στον οποίο υπήρχε πράσινη ξηρή φυτική ύλη που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη.

Ανακρινόμενος ο 30χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE