ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΕΒΕ: Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι θα πληρώνουν τις εισφορές δημοσίων υπαλλήλων για το ΓεΣΥ

ΚΕΒΕ: Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι θα πληρώνουν τις εισφορές δημοσίων υπαλλήλων για το ΓεΣΥ

Την κάθετη αντίθεση και δυναμική αντίδραση του ΚΕΒΕ θα βρει οποιαδήποτε απόφαση για στήριξη του αιτήματος των συντεχνιών για ευνοϊκή μεταχείριση των εργαζομένων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα σε σχέση με το ποσοστό εισφορών του εργοδότη τους στα πλαίσια του ΓεΣΥ.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΚΕΒΕ. 

Το ΚΕΒΕ διαμηνύει προς όλους ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί ρυθμίσεις που θα διαιωνίζουν και θα ενισχύουν την λογική ύπαρξης εργαζομένων δύο ταχυτήτων, ζητώντας μάλιστα από τους λιγότερο προνομιούχους εργαζόμενους να πληρώνουν τα παράλογα αιτήματα των εργαζομένων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Ουσιαστικά οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα θα πληρώνουν τόσο τις δικές τους εισφορές όσο και αυτών του ευρύτερου δημόσιου τομέα ως φορολογούμενοι.
 
Η όποια υπαναχώρηση στο θέμα αυτό θα προκαλέσει αλυσιδωτά αιτήματα και από τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα οι οποίοι θα ζητήσουν εξαίρεση και αυτοί από τις εισφορές τους.  Τα αιτήματα των συντεχνιών ισοδυναμούν στην πράξη με έμμεση πληρωμή και των εισφορών των ιδίων των εργαζομένων από τον εργοδότη τους (κράτος, ημικρατικούς οργανισμούς, τοπική αυτοδιοίκηση).

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top