Χαλαζόπτωση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου

Χαλαζόπτωση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου

Ολισθηροί οι δρόμοι προς το Τρόοδος.

Χαλαζόπτωση σημειώθηκε γύρω στη 13:45 το μεσημέρι της Παρασκευής 15/03 στις περιοχές Αυδήμου και Πισσουρίου, στην επαρχία Λεμεσού, με αποτέλεσμα η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς να είναι περιορισμένη, ενώ το οδόστρωμα τόσο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, όσο και στο ευρύτερο οδικό δίκτυο των εν λόγω περιοχών είναι ολισθηρό.

Ολισθηροί είναι επίσης όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος, λόγω βροχοπτώσεων στις ορεινές περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, ενώ βροχόπτωση σημειώνεται και στις ορεινές περιοχές Μόρφου.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων, να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Το κοινό, πριν από κάθε μετακίνησή του, μπορεί να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE