Aβέρωφ για ΡΙΚ: Να είναι τύπου BBC και όχι να μεταδίδει σαπουνόπερες – Καταψηφίστηκε ο προϋπολογισμός

Aβέρωφ για ΡΙΚ: Να είναι τύπου BBC και όχι να μεταδίδει σαπουνόπερες – Καταψηφίστηκε ο προϋπολογισμός

Η Ολομέλεια της Βουλής καταψήφισε τον Προϋπολογισμό του ΡΙΚ για το 2019. Τον προϋπολογισμό καταψήφισαν ο ΔΗΣΥ και το ΔΗΚΟ. Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης τήρησε αποχή.

Ο Προϋπολογισμός του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου για το έτος 2019, ο οποίος προβλέπει έσοδα ύψους €34.360.000 και δαπάνες ύψους €34.360.000, απορρίφθηκε με 17 ψήφους υπέρ, 24 εναντίον και 1 αποχή.

 

Προηγουμένως εγκρίθηκαν τροπολογίες για δέσμευση κονδυλίων που μετά την καταψήφιση καθίστανται άνευ αντικειμένου.

Η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε λόγω του προχωρημένου της ώρας να αναβάλλει τη συζήτηση αρκετών προϋπολογισμών και άλλων νομοθετημάτων για την ερχόμενη Παρασκευή. Ο Προϋπολογισμός του ΡΙΚ συζητήθηκε όμως μετά από αίτημα του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος είπε... Διαβάστε περισσότερα στο ΒusinessΝews.com

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.