ΧΑΜΟΣ με το λεωφορείο της Ομόνοιας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ λίγο πριν την έναρξη του ματς

ΧΑΜΟΣ με το λεωφορείο της Ομόνοιας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ λίγο πριν την έναρξη του ματς

Η Ομόνοια ηττήθηκε χθες (15/3) από την ΑΕΚ στον ημιτελικό του κυπέλλου καλαθόσφαιρας ανδρών.

Πριν το παιχνίδι και ενώ το λεωφορείο των πρασίνων ήταν έτοιμο να μπει στον χώρο του γήπεδου, όπως βλέπουμε από την πιο κάτω φωτογραφία ορισμένοι οπαδοί της ομάδας με φωτοβολίδες και συνθήματα προσπάθησαν να ντοπάρουν ψυχολογικά τους καλαθοσφαιριστές.

Την ανάρτηση να πούμε πως έκανε παίκτης της Ομόνοιας και πιο συγκεκριμένα ο Ζαχαρίας Χαννούν ο οποίος ήταν στην αποστολή ενόψει του ματς με την ΑΕΚ.

Η φωτογραφία:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE