ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με αλλαγμένο πρόσωπο για την… απόδραση

Με αλλαγμένο πρόσωπο για την… απόδραση

Να συνέλθει και να δείξει αντίδραση είναι το ζητούμενο για την ΑΕΛ στο σημερινό (18:00) παιχνίδι της στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια για την 3η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, από Ομόνοια, ΑΕΚ και Απόλλωνα, το… καράβι για διεκδίκηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα έχει χαθεί για τα καλά για την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, η οποία έχει, πλέον, πρώτιστο στόχο από εδώ και πέρα να κρατήσει, να διατηρήσει, την 3η θέση στην οποία βρίσκεται, μην αφήνοντας άλλα περιθώρια στους «κτρινοπράσινους» της Λάρνακας ότι μπορεί να την ξεπεράσουν.

Τα όποια λάθη έγιναν από τεχνική ηγεσία και παίκτες της ΑΕΛ θα πρέπει να μην επαναληφθούν, αρχής γενομένης από σήμερα, δίδοντας όλες τους τις δυνάμεις άπαντες στη Λεμεσιανή ομάδα να επιστρέψει στα τρίποντα και ακολούθως, εάν γίνει αυτό, να υπάρξει μία σταθερότητα στα θετικά αποτελέσματα μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Βόσνιος κόουτς, σε σχέση με το προηγούμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, αναμένεται να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ΑΕΛ. Πιθανό πλάνο για τον Ντούσαν Κέρκεζ είναι Πρόσεκ κάτω από τα δοκάρια, Τζούνιορ και Γκοντάλ στο κέντρο της άμυνας, Νιλς Τεϊσέιρα και Γουίλερ στα δύο αμυντικά άκρα, Ζντραβκόφσκι και Σίλβα ως ανασταλτικά χαφ, με τον Αντάμοβιτς πιο μπροστά τους, Αντόνια και Αβραάμ στα «φτερά» της μεσοεπιθετικής γραμμής και έναν εκ των Μακρή ή Χουράδο στην κορυφή της επίθεσης.

Πιθανότητες είτε να βρεθούν στο βασικό σχήμα της ΑΕΛ, είτε να χρησιμοποιηθούν ως αλλαγή, έχουν οι Λαφράνς, Ντα Σίλβα, Αγκάνοβιτς, Γκαθτανάγια, Μυτίδης, Σρανζ.
Οι Αντρέ Τεϊσέιρα και Χάρης Κυριάκου είναι εκτός πλάνων για ακόμη ένα παιχνίδι, ενώ ελάχιστος αναμένεται να είναι ο κόσμος της ΑΕΛ που θα ταξιδέψει στη Λευκωσία να στηρίξει την ομάδα του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top