LIFESTYLE

Ποιος Acun; Τα καυτά φιλιά της Σπυροπούλου με επιχειρηματία σε νυχτερινό μαγαζί – VIDEO

Ποιος Acun; Τα καυτά φιλιά της Σπυροπούλου με επιχειρηματία σε νυχτερινό μαγαζί – VIDEO

Ο έρωτας φαίνεται πως χτύπησε και πάλι την πόρτα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η αποκάλυψη έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/3) μέσα από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, «Όλα λάθος».

Τα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή έδειχναν την παρουσιάστρια σε ιδιαίτερα τρυφερές στιγμές, σε νυχτερινή έξοδο της, στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζονται οι Μέλισσες με την Τάμτα.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Φίλιππο Βαρβέρη, γιο του επίσης πολύ γνωστού επιχειρηματία Νίκου Βαρβέρη ή αλλιώς «Mr Interni».

Ο Φίλιππος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης αφού διαθέτει εστιατόριο στην Μύκονο αλλά είναι και ιδιοκτήτης μαγαζιών επίπλου.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας φαίνεται να έχουν επεκταθεί αφού πλέον η παραλία της Φτελιάς στο νησί του ανέμου έχει περάσει στα χέρια τους.

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν φήμες οι οποίες ανέφεραν ότι η γνωστή παρουσιάστρια είχε σχέση με τον Τούρκο παραγωγό του Survivor και άλλων ριάλιτι, Acun Ilıcalı. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top