ΤΡΟΧΑΙΟ - ΖΥΓΙ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - «Έσβησε» ο 52χρονος οδηγός

ΤΡΟΧΑΙΟ - ΖΥΓΙ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - «Έσβησε» ο 52χρονος οδηγός

52χρονος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (18/3).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το όχημα του 52χρονου από την Συρία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο.

Σημείωνεται ότι η Πρεσβεία της Συρίας ενημερώθηκε, η οποία με την σειρά της ενημέρωσε τους οικείους του άτυχου 52χρονου.

Το τροχαίο θυμίζουμε ότι σημειώθηκε στον δρόμο Ζυγιού – Ψεμετισμένου γύρω στις 6:00 το πρωί της Δευτέρας (18/3).

Από το ατύχημα, τραυματίστηκε και ο 83χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

Στην κοινή βούληση για ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου και Λιθουανίας, καθώς και την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας τους εντός της ΕΕ, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος της Λιθουανίας κ. Γκιτάνας Ναουσέντα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE