Βλέπει αστέρια με Μανέ

Βλέπει αστέρια με Μανέ

Στο κόλπο για το Champions League διατηρρήθηκε η Σαουθάμπτον που έστω και δύσκολα πήρε τη νίκη απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Οι «Άγιοι» επικράτησαν με 1-0 με τον Μανέ να λυτρώνει την ομάδα με το γκολ που πέτυχε στο 82’.

Με γκολ του Μπέντεκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Άστον Βίλα επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Μπρομ. Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ άνοιξε το σκορ στο 22΄με τον Αγκμπονλαχόρ, ο Μπερχάνιο στο 66’ ισοφάρισε για την Γουέστ Μπρομ και ο Μπέντεκε λύτρωσε την Άστον Βίλα με το γκολ στις καθυστερήσεις.

Χωρίς νικητή τελείωσε το ντέρμπι της παραμονής μεταξύ της Χαλ και της Σάντερλαντ. Με τον Εντόι στο 17’ πήραν προβάδισμα οι γηπεδούχοι και ισοφάρισε στο 77’ ο Ρόντγουελ.

Την Τετάρτη στις 21:45 θα γίνουν οι αγώνες ΚΠΡ-Άρσεναλ, Γουέστ Χαμ-Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ, Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Στόουκ-Έβερτον και Τότεναμ-Σουόνσι , ενώ στις 22:00 η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μπέρνλι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE