Βλέπει αστέρια με Μανέ

Βλέπει αστέρια με Μανέ

Στο κόλπο για το Champions League διατηρρήθηκε η Σαουθάμπτον που έστω και δύσκολα πήρε τη νίκη απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Οι «Άγιοι» επικράτησαν με 1-0 με τον Μανέ να λυτρώνει την ομάδα με το γκολ που πέτυχε στο 82’.

Με γκολ του Μπέντεκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Άστον Βίλα επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Μπρομ. Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ άνοιξε το σκορ στο 22΄με τον Αγκμπονλαχόρ, ο Μπερχάνιο στο 66’ ισοφάρισε για την Γουέστ Μπρομ και ο Μπέντεκε λύτρωσε την Άστον Βίλα με το γκολ στις καθυστερήσεις.

Χωρίς νικητή τελείωσε το ντέρμπι της παραμονής μεταξύ της Χαλ και της Σάντερλαντ. Με τον Εντόι στο 17’ πήραν προβάδισμα οι γηπεδούχοι και ισοφάρισε στο 77’ ο Ρόντγουελ.

Την Τετάρτη στις 21:45 θα γίνουν οι αγώνες ΚΠΡ-Άρσεναλ, Γουέστ Χαμ-Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ, Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Στόουκ-Έβερτον και Τότεναμ-Σουόνσι , ενώ στις 22:00 η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μπέρνλι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν συμφώνησαν εβδομαδιαίες συναντήσεις – Το κοινό ανακοινωθέν

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν συμφώνησαν εβδομαδιαίες συναντήσεις – Το κοινό ανακοινωθέν

Σε εβδομαδιαίες συναντήσεις, και συχνότερα όταν οι περιστάσεις το απαιτούν, συμφώνησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμάν, κατά τη σημερινή τους συνάντηση υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE