Η αξία των μετοχών του Νίκου Αναστασιάδη στην Ελληνική Τράπεζα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η αξία των μετοχών του Νίκου Αναστασιάδη στην Ελληνική Τράπεζα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατέχει 341 μετοχές την Ελληνική Τράπεζα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Επιμέλεια: Μιχάλης Μενελάου

Την αξία των μετοχών του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, δημοσίευσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο κύριος Προδρόμου, «απαντώντας» στο ΑΚΕΛ, αναφέρει πως ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κατέχει 341 μετοχές στην Ελληνική Τράπεζα με την αξία τους να ανέρχεται στα 57 ευρώ.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Το ΑΚΕΛ ισχυρίζεται ότι η συγχώνευση Συνεργατικής-Ελληνικής έγινε διότι, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Αναστασιάδης έχει μετοχές της Ελληνικής. Όντως, ο Πρόεδρος έχει 341 μετοχές, αξίας €57 (την 1.3.2018). Συνεπώς, ας μέμφονται την Ερευνητική Επιτροπή που απέτυχε να το διαπιστώσει...»

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, σύμφωνα με την δήλωση του Πόθεν Έσχες του, κατείχε από το 2011 έως το 2016, 17.083 μετοχές, συνολικής αξίας 2.904 χιλιάδων ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE