Ποινικές διώξεις και άμεση απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα

Ποινικές διώξεις και άμεση απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα

Ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, αντίστασης κατά της αρχής, διατάραξης κοινής ειρήνης και απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών από κοινού, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος των 8 συλληφθέντων από τα χθεσινά επεισόδια στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Ταυτόχρονα παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές για να δικαστούν, ενώ η Εισαγγελία εξέδωσε αντίγραφα για τον σχηματισμό δικογραφίας που αφορά σε κακουργήματα σε βάρος αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα ένταση στην Πύλα και προσπάθεια αλλαγής δεδομένων στη νεκρή ζώνη

Κυπριακό: Νέα ένταση στην Πύλα και προσπάθεια αλλαγής δεδομένων στη νεκρή ζώνη

Οι εξελίξεις στην περιοχή της Πύλας επαναφέρουν στο προσκήνιο μια από τις πιο ευαίσθητες πτυχές του Κυπριακού: τη νεκρή ζώνη και το εύθραυστο καθεστώς της, το οποίο ρυθμίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη μέσω της Ειρηνευτικής Δύναμης. Πίσω από τις αντικρουόμενες δηλώσεις και τις πολιτικές τοποθετήσεις, αναδύεται μια σταδιακή αλλά σταθερή διαδικασία μετατόπισης ισορροπιών, όπου το πεδίο και η διπλωματία κινούνται παράλληλα, αλλά όχι πάντα συντονισμένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE