Ποινικές διώξεις και άμεση απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα

Ποινικές διώξεις και άμεση απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα

Ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, αντίστασης κατά της αρχής, διατάραξης κοινής ειρήνης και απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών από κοινού, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος των 8 συλληφθέντων από τα χθεσινά επεισόδια στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Ταυτόχρονα παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές για να δικαστούν, ενώ η Εισαγγελία εξέδωσε αντίγραφα για τον σχηματισμό δικογραφίας που αφορά σε κακουργήματα σε βάρος αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας για τις κάμερες στα σχολεία θέτει το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), υπενθυμίζοντας με νέα εγκύκλιο τις δεσμευτικές οδηγίες που οφείλουν να τηρούν οι σχολικές μονάδες σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση και χρήση κλειστών κυκλωμάτων βιντεοπαρακολούθησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE