ΔΙΕΘΝΗ

ΜΟΣΧΑ: Βομβαρδιστικά με δυνατότητα μεταφοράς πυρηνικών στην Κριμαία η απάντηση στις ΗΠΑ

ΜΟΣΧΑ: Βομβαρδιστικά με δυνατότητα μεταφοράς πυρηνικών στην Κριμαία η απάντηση στις ΗΠΑ

Η Ρωσία αναπτύσσει βομβαρδιστικά Tu-22M3 με δυνατότητα να μεταφέρουν πυρηνικά όπλα στην Κριμαία.

Η Μόσχα ανακοίνωσε την ανάπτυξη ρωσικών στρατηγικών βομβαρδιστικών Tu-22M3, που έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν πυρηνικά όπλα, στην αεροπορική βάση Gvardeiskoye στη χερσόνησο της Κριμαίας σε απάντηση της ανάπτυξης συστημάτων πυραυλικής άμυνας των ΗΠΑ στην Ρουμανία, δήλωσε ο Βίκτορ Μποντάρεβ, Πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας της άνω βουλής.

"Η ανάπτυξη των αμερικανικών συστημάτων πυραυλικής άμυνας στην Ρουμανία αποτελεί μια σοβαρή πρόκληση και σε απάντηση το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αποφάσισε την ανάπτυξη στην Κριμαία στην αεροπορική βάση στο Gvardeiskoye, ρωσικών βομβαρδιστικών μεγάλης ακτίνας δράσης Tu-22M3.

Αυτή η απόφαση άλλαξε ριζικά την ισορροπία δυνάμεων στην περιοχή", τόνισε ο Μποντάρεβ στους δημοσιογράφους. Πρόσθεσε ότι τα βομβαρδιστικά Tu-22M3 που θα αναπτυχθούν στην χερσόνησο την οποία η Ρωσία προσάρτησε πριν 5 χρόνια, θα είναι εκσυγχρονισμένα για να καταστρέψουν συστήματα αεράμυνα ς και αντιπυραυλικής άμυνας οπουδήποτε στην Ευρώπη.

Απο ΚΥΠΕ

 *Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top