Ο αρχηγός ζήτησε νταμπλ

Ο αρχηγός ζήτησε νταμπλ

Στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Πειραιώς δεν μίλησε μόνο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά έκανε αναφορά τόσο ο προπονητής της ομάδας Βίτορ Περέιρα και ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» Γιάννης Μανιάτης.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στους συμπαίκτες του πριν από την προπόνηση της Τρίτης, προσπαθώντας από την πλευρά του να αφυπνίσει τους παίκτες ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

 «Τα ακούσατε και από τον πρόεδρο. Την άλλη εβδομάδα ο σύλλογος κλείνει 90 χρόνια ιστορίας. Με την ΑΕΚ το παιχνίδι είναι σαν τελικός. Να παίξουμε σωστά και με πάθος ώστε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να πάρουμε το νταμπλ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μανιάτης.

Από την πλευρά του ο Βίτορ Περέιρα μίλησε στους παίκτες του και τους είπε τα πιο κάτω: «Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Να προχωράμε νίκη με τη νίκη». Από τη Δευτέρα ο Πορτογάλος τεχνικός προσπαθεί να δουλέψει με ηρεμία σε θέματα τακτικής για να περάσει τη δική του αγωνιστική φιλοσοφία, ενώ επισήμανε και ανέλυσε τα λάθη που έγιναν στα προηγούμενα παιχνίδια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline: