Η Κωνσταντίνα σέλφαρε με άσο μεγάλης Κυπριακής ομάδας! (ΦΩΤΟ)

Η Κωνσταντίνα σέλφαρε με άσο μεγάλης Κυπριακής ομάδας! (ΦΩΤΟ)

Η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, σύντροφος του Νεκτάριου Αλεξάνδρου, πόσταρε την πιο κάτω φωτογραφία.

Το ζευγάρι διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον παίκτη της ΑΕΛ Μάριο Νικολάου, ο οποίος μάλιστα είναι και κουμπάρος τους. Έτσι η Κωνσταντίνα σέλφαρε με τον Μάριο και ανάρτησε το στιγμιότυπο στα ΜΚΔ.

Δείτε αυτό: Το ΞΕΡΑΤΕ για τον Μάριο Νικολάου…

Η φωτογραφία:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE