ΠΑΦΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας στο υποστατικό 39χρονου- Τα φυτά δεν ήταν για…καλλιέργεια

ΠΑΦΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας στο υποστατικό 39χρονου- Τα φυτά δεν ήταν για…καλλιέργεια

Στη σύλληψη 39χρονου προχώρησε την Τρίτη 19/3 η Αστυνομία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής, καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια. 

 

Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου διενήργησαν το μεσημέρι έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε περιφραγμένο χώρο και υποστατικά του 39χρονου στην επαρχία Πάφου. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν τέσσερα υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης ύψους 15 - 100 εκατοστών περίπου και ο 39χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση. 

Επίσης, εντοπίστηκε ακόμη ένα φυτό κάνναβης ύψους 80 εκατοστών το οποίο βρισκόταν στο στάδιο της αποξήρανσης, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους 22 γραμμαρίων περίπου. 

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE