ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Εταιρείες «κολοσσοί» στο εκπτωτικό χωριό που ανοίγει το 2020- Ανακοινώθηκε το όνομα

 ΚΥΠΡΟΣ: Εταιρείες «κολοσσοί» στο εκπτωτικό χωριό που ανοίγει το 2020- Ανακοινώθηκε το όνομα

Και ποιος δεν θα ήθελε να έχει στην κατοχή του μια επώνυμη τσάντα, ένα designer ρούχο, ένα πολυτελές κόσμημα; Στις δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε, αυτό μοιάζει κάπως ανέφικτο για τον περισσότερο κόσμο. Ή μήπως όχι; Αυτό τουλάχιστον υπόσχεται το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα το οποίο αναμένεται να στεγάσει περισσότερα από 50 καταστήματα.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Πρόκειται για το εκπτωτικό χωριό που αναμένεται να ανεγερθεί στην περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς και θα πάρει όπως αποκαλύφθηκε το όνομα «Νeo Plaza». Μάλιστα σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή το μεγαλεπήβολο έργο αναμένεται να υποδεχθεί τους πρώτους πελάτες του την άνοιξη του 2020.

Τον Ιούνιο σχεδιάζεται να ξεκινήσουν τα έργα σε ένα χώρο 35.000 τετραγωνικών μέτρων (10 από αυτά θα «καταληφθούν από καταστήματα, παιχνιδότοπους και εστιατόρια που θα ξεπερνούν τα 50 στον αριθμό ενώ ήδη έχουν δείξει ενδιαφέρον για να επενδύσουν στο «Νeo Plaza» εταιρίες- «κολοσσοί» παγκοσμίου φήμης με το κύριο μέλημα των διαχειριστών του έργου να είναι οι πραγματικές εκπτώσεις.

Ο Σωτήρης Σιγάλας, Γενικός Διευθυντής στο «Νeo Plaza» στις πρώτες του δηλώσεις στο RLI ανέφερε πως στόχος τους το έργο να γίνει ένας προορισμός για ψώνια και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια. Πέραν από τα καταστήματα ένδυσης και υπόδυσης θα υπάρχουν καφέ, εστιατόρια και ένας παιχνιδότοπος μοναδικός στο είδος του στην Κύπρο.

Αναφορικά με τα καταστήματα που θα «φιλοξενήσει το «Neo Plaza» ανέφερε ότι είναι νωρίς για να ανακοινωθούν ονόματα και φίρμες ωστόσο ο κύριος Σιγάλας συμπλήρωσε πως παρόμοια έργα στο εξωτερικό περιλαμβάνουν «δυνατά ονόματα» όπως:  Nike, Adidas, Polo Ralph Lauren, Gant, Lacoste, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Benetton, Diesel, Levi’s, Navy Green, Guess και άλλα τα οποία προσφέρουν εκπτώσεις ολόχρονο από 30-70%.

O κύριος Σιγάλας με μια γρήγορη έρευνα στο διαδίκτυο διατελεί Γενικός Διευθυντής σε άλλο ένα εμπορικό κέντρο, αυτό του Fashion City Outel, έξω από τη Λάρισσα, το οποίο εξυπηρετεί ολόκληρη τη Θεσσαλία, φιλοξενώντας 75 καταστήματα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top