Πρωτοβουλία Σταύρου Δημοσθένους και θα υποστηρίξουν την προσπάθεια

Πρωτοβουλία Σταύρου Δημοσθένους και θα υποστηρίξουν την προσπάθεια

Δελτίο τύπου από τον Άρη αναφέρει:

«Κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου του ΑΡΗ Λεμεσού, κ. Σταύρου Δημοσθένους, οι Ακαδημίες ΑΡΗ Λεμεσού θα δηλώσουν παρών στην αυριανή προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στο San Marino στο ΓΣΠ.

Περίπου 100 παιδιά της Ακαδημίας μας, θα μεταβούν στην Λευκωσία με λεωφορεία, για να υποστηρίξουν την προσπάθεια των διεθνών μας ποδοσφαιριστών.

Ευχόμαστε Καλή επιτυχία στην Κύπρο μας!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE