Πρωτοβουλία Σταύρου Δημοσθένους και θα υποστηρίξουν την προσπάθεια

Πρωτοβουλία Σταύρου Δημοσθένους και θα υποστηρίξουν την προσπάθεια

Δελτίο τύπου από τον Άρη αναφέρει:

«Κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου του ΑΡΗ Λεμεσού, κ. Σταύρου Δημοσθένους, οι Ακαδημίες ΑΡΗ Λεμεσού θα δηλώσουν παρών στην αυριανή προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στο San Marino στο ΓΣΠ.

Περίπου 100 παιδιά της Ακαδημίας μας, θα μεταβούν στην Λευκωσία με λεωφορεία, για να υποστηρίξουν την προσπάθεια των διεθνών μας ποδοσφαιριστών.

Ευχόμαστε Καλή επιτυχία στην Κύπρο μας!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.