Πρωτοβουλία Σταύρου Δημοσθένους και θα υποστηρίξουν την προσπάθεια

Πρωτοβουλία Σταύρου Δημοσθένους και θα υποστηρίξουν την προσπάθεια

Δελτίο τύπου από τον Άρη αναφέρει:

«Κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου του ΑΡΗ Λεμεσού, κ. Σταύρου Δημοσθένους, οι Ακαδημίες ΑΡΗ Λεμεσού θα δηλώσουν παρών στην αυριανή προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στο San Marino στο ΓΣΠ.

Περίπου 100 παιδιά της Ακαδημίας μας, θα μεταβούν στην Λευκωσία με λεωφορεία, για να υποστηρίξουν την προσπάθεια των διεθνών μας ποδοσφαιριστών.

Ευχόμαστε Καλή επιτυχία στην Κύπρο μας!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE