ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξέλιξη με τα 100 κιλά που εντοπίστηκαν

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξέλιξη με τα 100 κιλά που εντοπίστηκαν

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγούνται την Πέμπτη 21/3 οι τέσσερις από τους έξι ύποπτους για την υπόθεση εντοπισμού 104 κιλών κάνναβης σε εμπορευματοκιβώτιο στον Ύψωνα, καθώς σήμερα παραδόθηκαν από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, στις αρχές της Δημοκρατίας.

 
Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο ΚΥΠΕ, οι τέσσερις - δυο Ε/κ 49 και 42 ετών και δυο Νιγηριανοί 36 και 30 ετών - παραδόθηκαν την Τετάρτη 20/3 μετά από σχετικό αίτημα που προωθήθηκε από τη Νομική Υπηρεσία προς τις αρμόδιες αρχές των Βρετανικών Βάσεων.
 
Οι τέσσερις είχαν συλληφθεί επ` αυτοφώρω τη Δευτέρα, ενώ ξεφόρτωναν εμπορευματοκιβώτιο, το οποίο είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από μέλη της ΥΚΑΝ και στο οποίο εντοπίστηκαν 373 συσκευασίες με τα 104 κιλά κάνναβης.
 
Υπενθυμίζεται πως για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί δυο ακόμη πρόσωπα, τα οποία τελούν υπό 8ήμερη κράτηση, ένας 39χρονος Βόσνιος και ένας 48χρονος Ε/κ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top