Πρόκριση στους τελικούς

Πρόκριση στους τελικούς

Στους τελικούς του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών προκρίθηκε το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019 η Ολυμπιάς Φρενάρους. Οι «κοκκινόμαυροι» κέρδισαν στη Σάλα «Φώτη Πίττα» του Γυμνασίου Φρενάρους την Ε.Ν.Α.ΑΘ με 3-1 σετ.

Με αυτή τη νίκη οι παίκτες του Παύλου Κωνσταντίνου πέτυχαν τις τρεις απαιτούμενες νίκες για την πρόκριση στους τελικούς όπου θα αναμετρηθούν με μειονέκτημα έδρας με την Ε.Ν.Π.

Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι αφού η ομάδα του Αγίου Αθανασίου πούλησε πολύ «ακριβά το τομάρι της» και έχασε δυο σετ στους έξτρα πόντους 26-24 (σ.σ. το πρώτο και τέταρτο σετ). Η Ολυμπιάς προηγήθηκε 2-0 σετ αφού κέρδισε άνετα το δεύτερο σετ 25-16. Η ομάδα των «κιτρινόμαυρων» της Λεμεσού έδειξε σφιγμό αφού προσπάθησε να μείνει ζωντανή κερδίζοντας το τρίτο σετ 20-25 μειώνοντας σε 1-2 σετ.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE