Στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί στις 21 Μαρτίου, το πρωί από την Κύπρο για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθούν στις 21 και 22 Μαρτίου.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, κατά τις εργασίες της Συνόδου αναμένεται να συζητηθούν θέματα που αφορούν το Brexit, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, τη Μετανάστευση, την Κλιματική Αλλαγή, τις Εξωτερικές Σχέσεις της ΕΕ, ενώ θα υπάρξει και προετοιμασία ενόψει της Συνόδου Κορυφής Κίνας – ΕΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Απριλίου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος θα συνοδεύεται στις Βρυξέλλες από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Πρόδρομο Προδρόμου, θα επιστρέψει στην Κύπρο το βράδυ της 22ας Μαρτίου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect