Στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί στις 21 Μαρτίου, το πρωί από την Κύπρο για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθούν στις 21 και 22 Μαρτίου.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, κατά τις εργασίες της Συνόδου αναμένεται να συζητηθούν θέματα που αφορούν το Brexit, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, τη Μετανάστευση, την Κλιματική Αλλαγή, τις Εξωτερικές Σχέσεις της ΕΕ, ενώ θα υπάρξει και προετοιμασία ενόψει της Συνόδου Κορυφής Κίνας – ΕΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Απριλίου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος θα συνοδεύεται στις Βρυξέλλες από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Πρόδρομο Προδρόμου, θα επιστρέψει στην Κύπρο το βράδυ της 22ας Μαρτίου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE