Στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί στις 21 Μαρτίου, το πρωί από την Κύπρο για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθούν στις 21 και 22 Μαρτίου.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, κατά τις εργασίες της Συνόδου αναμένεται να συζητηθούν θέματα που αφορούν το Brexit, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, τη Μετανάστευση, την Κλιματική Αλλαγή, τις Εξωτερικές Σχέσεις της ΕΕ, ενώ θα υπάρξει και προετοιμασία ενόψει της Συνόδου Κορυφής Κίνας – ΕΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Απριλίου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος θα συνοδεύεται στις Βρυξέλλες από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Πρόδρομο Προδρόμου, θα επιστρέψει στην Κύπρο το βράδυ της 22ας Μαρτίου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE