ΑΕΛ: Εισιτήρια και στο «Αμμόχωστος»

ΑΕΛ: Εισιτήρια και στο «Αμμόχωστος»

Για όσους φίλους της ΑΕΛ αποφασίσουν τελευταία στιγμή να παρακολουθήσουν από το γήπεδο τον επαναληπτικό αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, τους πληροφορούμε πως θα υπάρχουν εισιτήρια και στο γήπεδο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που έλαβε η ιστοσελίδα μας, θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια στο στάδιο «Αμμόχωστος».

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 17 ευρώ.

Οι φίλοι της ΑΕΛ ετοιμάζουν δυναμική παρουσία στο γήπεδο και θέλουν να πανηγυρίσουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, η ΑΕΛ επικράτησε 1-0 στο Τσίρειο στάδιο.

Ο σημερινός αγώνας αρχίζει στις 19:00.

Στέλιος Δημοσθένους 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Παρακολουθείστε την στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου

LIVE: Παρακολουθείστε την στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου

Πραγματοποιείται σήμερα η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των εορτασμών της 66ης επετείου από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην παρουσία και αξιωματούχων από Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Αίγυπτο, Γαλλία και ΗΠΑ καθώς και Πρέσβεων και Ακολούθων Άμυνας ξένων χωρών. 

BEST OF TOTHEMAONLINE