ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην τελευταία του κατοικία ο «Λάκης» - Αγαπητός στην πόλη του Ζήνωνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην τελευταία του κατοικία ο «Λάκης» - Αγαπητός στην πόλη του Ζήνωνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κηδεύεται την Πέμπτη 21/03 ο Μιχαλάκης Γεωργίου.

Ο Γεωργίου, έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 19/03 στην ηλικία των 67 χρόνων μετά από μάχη με τον καρκίνο και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Λάρνακα.

Η Μιχαλάκης Γεωργίου, «Λάκης», ήταν ιδιοκτήτης σουβλατζίδικου στην οδό Κυριάκου Μάτση στην Λάρνακα. Μια οικογενειακή επιχείρηση όπου εκεί εργάζονταν και τα παιδιά του.

Η κηδεία του Λάκη πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Χρυσοπολίτισσας στη Λάρνακα την Πέμπτη 21/03 στις 14:00 το απόγευμα.

Ο άτυχος άνδρας καταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.