ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήρθε ΔΥΟ φορές στην Κύπρο για να τσεκάρει παίκτη της Ομόνοιας!

Ήρθε ΔΥΟ φορές στην Κύπρο για να τσεκάρει παίκτη της Ομόνοιας!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Άγγελος Μπασινάς, στενός συνεργάτης πλέον του Άγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική ομάδα, βρέθηκε δύο φορές στην Κύπρο το τελευταίο διάστημα για να τσεκάρει την κατάσταση του Χάρη Μαυρία.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έμεινε εντυπωσιασμένος από την ετοιμότητα του πρώην ποδοσφαιριστή της Σάντερλαντ και σε συνδυασμό με την απόφαση για νέο αίμα στην Εθνική, η απόφαση ήταν εύκολη.

Κάπως έτσι, ο 25χρονος χαφ δείχνει να ξαναβρίσκει τον… χαμένο του δρόμο. Ένας εκρηκτικός παίκτης, σεμνός σαν χαρακτήρας, που έχει μια δεύτερη ευκαιρία.

Μια ευκαιρία που έχασε το καλοκαίρι ο ΟΦΗ, να προσθέσει έναν εν δυνάμει παίκτη της Εθνικής Ελλάδας (όπως αποδείχθηκε),ο οποίος έχει βάση το Ηράκλειο, είναι σε καλή ηλικία και με την έλλειψη που υπάρχει στους εξτρέμ, σίγουρα δεν θα περίσσευε. Όλα αυτά, εκ του αποτελέσματος.

Πηγή: capitano.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Μονή Αββακούμ: Ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου για κατάθεση οι μοναχοί

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη



Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνει στις 10.30 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για την τελευταία συνάντηση-όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής-με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top