ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Άντρας πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του πριν στρέψει το όπλο προς τον εαυτό του- «Του έκανε τη ζωή κόλαση»

ΕΛΛΑΔΑ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Άντρας πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του πριν στρέψει το όπλο προς τον εαυτό του- «Του έκανε τη ζωή κόλαση»

Νέα τραγωδία στην Ελλάδα, καθώς 86χρονος εν αποστρατεία αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη σύζυγό του καταμεσής του δρόμου και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του. 

Το περιστατικό συνέβη στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στον αριθμό 88, στο ύψος του Ελληνικού, έξω από το σπίτι του ζευγαριού. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του iefimerida.gr, το ζευγάρι διαπληκτιζόταν, όταν ο 86χρονος αντιπτέραρχος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τη Βουλγάρα σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους. Αυτή κατέβηκε τραυματισμένη στο δρόμο και μπήκε σε ταξί για να γλυτώσει.

Στη συνέχεια, ο 86χρονος κατέβηκε στην αυλή του σπιτιού και έστρεψε το όπλο στον εαυτό του. Και οι δύο διακομίστηκαν σοβαρά τραυματισμένοι με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου κατέληξαν και οι δύο λίγη ώρα αργότερα.

Ο ηλικιωμένος αντιπτέραρχος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με τη σύζυγό του (ήταν η δεύτερη σύζυγός του, καθώς η πρώτη είχε αποβιώσει, το ίδιο κι ο γιος του λίγα χρόνια πριν) κι έφτασε στο... αμήν, πυροβολώντας την. 

 

Γείτονες του ζευγαριού ανέφεραν ότι η 59χρονη Βουλγάρα είχε κάνει κόλαση τη ζωή του, ο οποίος μάταια προσπαθούσε εδώ και καιρό να απεμπλακεί από τη σύζυγό του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top