Έπαθε σοκ η Τζώρτζια Παναγή- Πληροφορήθηκε στον «αέρα» το σοβαρό πρόβλημα υγείας φίλου της- VIDEO

Έπαθε σοκ η Τζώρτζια Παναγή- Πληροφορήθηκε στον «αέρα» το σοβαρό πρόβλημα υγείας φίλου της- VIDEO

Δύσκολές ώρες για τον γνωστό Κύπριο καλλιτέχνη αφού όπως δημοσιεύτηκε από το φιλικό του περιβάλλον ο 39χρονος συμπατριώτης μας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πρόκειται για τον Στέλιο Γεωργιάδη, ο οποίος συμμετείχε και στην πετυχημένη σειρά «Τατούαζ» που όπως έγινε γνωστό μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Η είδηση προβλήθηκε και στην εκπομπή «Όλα Καλά» του SIGMA μόνο που η Τζώρτζια Παναγή δεν ήξερε τα δυσάρεστα «μαντάτα» για τον καλό της φίλο με αποτέλεσμα όπως και η ίδια δήλωσε να πάθει σοκ, ενώ ήταν εμφανέστατα αναστατωμένη και με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυά της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE