Συμπλοκή σε πολυκατοικία στη Λάρνακα: Στο νοσοκομείο δυο πρόσωπα
Γύρω στις 11.00 το βράδυ χθες Παρασκευή, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ τριών προσώπων που διαμένουν σε πολυκατοικία, στη Λάρνακα.
Μετά το επιτυχημένο «Τα Πιο Μεγάλα Σ’ Αγαπώ» και λίγο πριν αρχίσει τις εμφανίσεις του στο «Vogue» της Θεσσαλονίκης, ο «άρχοντας της δισκογραφίας» ερμηνεύει με το μοναδικό του πάθος ένα κομμάτι σε μουσική του Χρήστου Χιώνη και στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη, σε ένα βίντεο που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Σιγάλας.
Το «Καμία» περιλαμβάνεται στο πλατινένιο «…Και ο Έρως Θεός Είναι…», το πρόσφατο έργο του Νότη Σφακιανάκη με επτά άκρως ερωτικά τραγούδια, το οποίο βρέθηκε στην κορυφή του επίσημου IFPI chart αμέσως μόλις κυκλοφόρησε και ήταν ο δίσκος με τις περισσότερες φυσικές πωλήσεις το 2018.
Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις